Filtreeri postitusi

Tordimoest

Nüüd kui mu esimene täispikk pulmahooaeg õnnelikult seljataga, otsustasin taas sule järele haarata, et jagada teiega oma tähelepanekuid (pulma)torditrendidest. Ehk on kellelgi, kel see raske valik alles ees, sellest lugemisest pisutki abi. 
Esiteks on suur rõõm näha, et Eesti peolaudadel hakkavad tordid, sh pulmatordid, vaikselt muutuma mitmekesisemaks ja omanöolisemaks. Tasapisi hakkavad oma tähtsust kaotama aastaid pulmatordi sünonüümina eksisteerinud suhkrumassi või martsipanikattega tordid. Uusi trende, tehnikaid ja materjale tuleb laiast maailmast palju peale ja õnneks ei ole meilgi nende eest pääsu:)
Millised siis on pulmatorditrendid aastal 2017? 
/Kliki pealkirjal ja loe kogu artiklit/